Cosmetisch arts Robert Schoemacher

Met injectables kunnen we uw uitstraling verbeteren. Botox en fillers kunnen hiervoor een goede oplossing zijn. Met injectables kunnen we uw uitstraling verbeteren en met een mooiere versie van uzelf kunt u verder genieten. Persoonlijke aandacht is voor ons daarom erg belangrijk. Niet alleen om u comfortabel te laten voelen, maar ook om goed te inventariseren in wat uw uitgangspunt en gewenste resultaat is. De behandeling kan dan bestaan uit botox, fillers of een combinatie daarvan.

Ook om medische redenen kan er een behandeling van botox of fillers gewenst zijn. Denk aan injectables voor het behandelen van migraine of overtollige transpiratie. Tijdens een adviesgesprek kunt u dit in alle rust met Dr. Schoemacher bespreken en met wederzijds goed vinden ook meteen laten behandelen.

Op dinsdag 19 oktober 2021 is Dr. Robert Schoemacher bij ons in de kliniek aanwezig. U kunt een afspraak maken voor het plaatsen van een subtiele lip filler, fronsrimpel, kraaiepootjes of accentverbetering van de jukbeenderen/neus-lippenplooi of kaaklijn. Elke behandeling wordt voorafgegaan door een duidelijk advies en heldere uitleg.

Een jonge frisse uitstraling behouden? Wie wil dat nou niet!