Huidbehandelingen

Instituut behandeling

HYDRA 3HA | 90 minuten | Cosmeceutische drievoudige hydratatie € 99,50

Een intensief vochtbad voor de huid door middel van drievoudige hyaluronzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een “injectable look-like” effect. Een perfect resultaat. De huid is soepeler en lijntjes door gebrek aan vocht verdwijnen. Deze behandeling duurt 90 minuten.

Mocht u specifieke vragen hebben over de verschillende huidbehandelingen of heeft u een vraag over de producten die worden gebruikt? Dan kunt u altijd contact opnemen met De Beautyspecialist Woerden. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over de huidverbeterende en huidverjongende behandelingen.

Wij werken uitsluitend met huidverbetering op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van De Beautyspecialist is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt.
De unieke combinatie van ons merk SOTHYS met pure ingrediënten uit planten, vruchten en fruitextracten concentreert zich op meerdere huidproblemen. Lees hier meer over de producten van De Beautyspecialist.

U kiest de tijdsduur van de behandeling en geniet daarna van de alles in 1 service. Dit houdt in dat alle combinaties kunnen worden ingezet om de huid en het lichaam te verbeteren zonder bijkomende kosten!

Bent u op zoek naar een erkende huidkliniek met professionele huidverjongende behandelingen die resultaat biedt én therapeutische lichaamsbehandelingen combineert? Inclusief huidverbeterende massage , lichaamsmassage, wimpers & wenkbrauwen verven en harsen gezicht zonder extra kosten. Dan is De Beautyspecialist in Woerden iets voor u!