de Beautyspecialist - huidkliniek - huidverbetering

Behandelingen huidverbetering

Behandeling all-in

Een intensieve huid behandeling die bestaat uit:

→ Reiniging
→ Intense Peeling
→ Dieptereiniging
→ Massage
→ Serum
→ Dag/nacht verzorging
→ Adviezen lifestyle en voeding
→ Sample voor thuis gebruik

+ Keuze uit 1 Module naar keuze die hieronder worden aangegeven:

  • Epileren wenkbrauwen
  • Verven wimpers / wenkbrauwen
  • Bindweefselmassage gezicht
  • Massage :gezicht , nek schouders en tijdens het masker bij de 90 minuten behandeling lichaamsmassage.

Bij De beautyspecialist in Woerden kunt u kiezen voor huidbehandelingen in de vorm van een All-in huid behandeling. Afhankelijk van uw gereserveerde tijd of budget kunt u zelf kiezen voor een uniek concept d.m.v. all-in huid behandelingen van 60 minuten met 1 module of 90 minuten met 2 modules. Dit is een unieke en complete behandeling afgestemd op uw huid en huidconditie.

60 minuten = €79,00
90 minuten = €89,00

de Beautyspecialist - huidkliniek - bindweefselmassage

Hals- en oogcontour versteviging d.m.v. micro-needling

Huidverjonging en huidversteviging

De huid van de oogcontour is vele malen dunner dan die van de rest van het lichaam. Dat komt omdat het weinig bindweefsel bevat. Bovendien bevat ze heel weinig talgklieren. We knipperen zo’n 10.000 keer per dag met de ogen, dus de oogcontour is de eerste die sporen van vermoeidheid en veroudering gaat vertonen: donkere kringen, vochtophopingen, kringen, wallen en rimpeltjes. Allemaal factoren die bijdragen tot de extra gevoeligheid van de oogcontour. De huid rond de ogen veroudert sneller dan de rest van het gezicht. Dat heeft verschillende oorzaken. De hals is beweeglijk en staat onder druk door het rekken en strekken van de huid. Het is net als de handen een gebied dat je leeftijd kan verraden. Naast gezonde voeding, een SPF factor gebruiken voor je hals en een gezonde lifestyle zijn er nog meer mogelijkheden om een slappe huid van de hals en oogcontour zo veel mogelijk tegen te gaan. Volumeverlies is de eerste stap naar huidverslapping en kan goed worden behandeld met de juiste voorzorgmaatregelen, producten en behandelingen. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis huidadvies.

de Beautyspecialist - huidkliniek - hals en oogcontour

Huidverslapping

De huid verstrakken op een natuurlijke manier

Door veroudering wordt de huid van het gezicht steeds slapper. Dat komt doordat de huid dunner wordt en doordat het onderhuidse steunweefsel haar volume en stevigheid verliest. Met hulp van de zwaartekracht zakt de slappere huid naar beneden. We zien de huidverslapping vaak als eerste ontstaan bij de bovenoogleden en de kaaklijn. Wanneer letterlijk de rek uit de huid is, is een facelift de enige oplossing. Zorg er daarom voor dat het niet zo ver komt! Begin vroegtijdig met goede voorzorgsmaatregelen.

Wat kan ik doen tegen huidverslapping?
Wanneer er sprake is van huidverslapping, is dit een teken dat het collageen in de huid verminderd is. De cellen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn onze fibroblasten. De fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine produceren. Deze cellen moeten dus gestimuleerd worden zodat de huid haar stevigheid terug krijgt. Wilt u op een natuurlijke manier uw huid verstrakken zonder botox of injecties? Informeer en maak een afspraak voor een gratis huidadvies.

Alle huidbehandelingen zijn ook verkrijgbaar als een cadeaubon

de Beautyspecialist - huidkliniek - huidbehandeling