U kunt kiezen voor de volgende behandelingen (klik op couperose, rosacea of gevoelige huid voor meer informatie):

60 minuten ⇒ €75,00

Een algeheel effectieve wijze ter bestrijding van een huid met roodheid, vlekken en gesprongen vaatjes.

  • De huid in balans brengen door de weerstand te verhogen met o.a. vitamine C
  • De roodheid sterk verminderen met kalmerende werkstoffen zoals Calendula, Vitamine A
    (Retinol)om de huidstructuur te verbeteren met enzymen (eiwit ) dat resulteert in een stralende huid.
  • De huid beschermen met onze PREP en Protect SPF 30 , parfumvrijVaatverstevigend & kalmerende ingrediënten collageen zoethoutwortel, vitamine A, groene thee en niaciamide (ontstekingremmend)

Heeft u last van rode verkleuringen in uw gezicht? Het is van groot belang goed uw huid te laten diagnostiseren. Wij kijken of er sprake is van Rosacea of een dunner wordende huid door bijvoorbeeld gesprongen haarvaatjes (couperose).

Met de juiste behandeling, werkstoffen en producten kunnen we de vaatjes versterken en de weerstand van uw huid vergroten. Wilt u een rustige, egale huidskleur als doel? Dan kunt u met behulp van de juiste producten, voorschriften en gecontroleerde behandelingen de roodheid duidelijk verminderen waardoor minimaal make-up nodig is.

Rosacea
De oorzaak en symptomen zijn verschillend per vrouw. Elke vrouw is uniek en daarom is er ook geen standaard behandeling. Vaak is het een combinatie van oorzaken waardoor er ook diverse behandelingen gecombineerd moeten worden. Artsen schrijven vaak antibiotica voor om Rosacea te behandelen .Dat helpt je darmflora om zeep dat niet de bron van het probleem aanpakt. Het is een vitamine A tekort gecombineerd met een parasiet de Demodex- mijt. De antibiotica doodt wel de Demodex- mijt maar niet de eitjes ervan waardoor het probleem snel weer terug zal zijn indien de oorzaak deze mijt is.

Tips bij Rosaeca
• Vitamine A aanvullen in de juiste percentage
• (antiparasieten medicatie) vaatversteviging
• Vitamine B3 innemen in plaats van antibiotica.

Huid herstellen & in balans brengen
Een gevoelige huid is iets genetisch. Veel mensen denken dat zij een gevoelige huid hebben, maar dat is niet zo. In feite hebben zij een huid die van nature niet gevoelig is maar tijdelijk zo reageert door bepaalde invloeden zoals bijvoorbeeld geparfumeerde cosmetica of verkeerde cosmetica. Een in aanleg gevoelige huid is vaak erfelijk en deze huid is van nature extra kwetsbaar. De kenmerken van een gevoelige huid is licht van kleur en dun, Noord-Europese type. We hanteren een speciaal protocol voor de gevoelige huid als richtlijn. Of het nu Rosacea of een andere oorzaak is. Ook krijgt u samples mee naar huis voor de gevoelige huid.

Tips bij de gevoelige huid
• Vermijd zeep of geparfumeerde producten
• Producten met vitamine A (Retinol)
• Protect met SPF 30 parfumvrij bescherming tegen UVA-AVB

de Beautyspecialist - huidkliniek - chronische roodheid