PERMANENTE MAKEUP SPECIALIST
AHMET TURKKANI

Permanente Make-up verjongt!

Het ouder worden gaat gepaard met huidveroudering. Rimpels, verslapping en pigmentvlekken zijn hier symptomen van. Uiteraard kan dit behandelt worden met huidverbetering behandelingen. Permanente make-up draagt bij aan een jonger uiterlijk en is een uitkomst voor iedere vrouw.

Wenkbrauwen

Door bijvoorbeeld de wenkbrauwen aan te passen met permanente make-up kun je de vorm aanpassen. Hierdoor kun je als het ware een wenkbrauwlift geven waardoor frons en voorhoofdsrimpels direct minder opvallen. En zijn de wenkbrauwen altijd mooi in vorm en blijvend mooi!

Ogen

De ogen kunnen door permanente make-up geaccentueerd worden met een natuurlijk lijntje. Hierdoor kan het ooglid iets strakker naar voren komen. Dit heeft een verjongend effect op de huid rondom de ogen. Er zijn diverse technieken. Kiest u voor een super natuurlijk zacht poederachtig lijntje of strakke eyeliner. Laat u adviseren voor het mooiste resultaat.

Lippen

De lippen hebben vaak te lijden door huidveroudering en zal de lippenrood haar natuurlijke kleur verliezen. De lippen inschaduwen zorgt weer voor een jongere, frissere look en bovendien kan je lipstick niet meer uitlopen.

Huidengezondsheidskliniekwoerden - Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Er wordt gewerkt met zeer geavanceerde apparatuur waarmee micropigmenten ingebracht worden in de lederhuid. De behandelen worden uitgevoerd met een flinterdunne naaldje en een hygiënische naaldmodule volgens GGD Richtlijnen. Alle cosmetische behandelingen zijn altijd inclusief nabehandeling tussen de 4 en 8 weken en zal hierdoor perfect worden uitgevoerd zonder extra kosten. De PMU behandelingen worden uitgevoerd door Ahmet Turkkani. Expert met jarenlang ervaring in binnen en buitenland.

Eerlijk advies

Goede permanente make-up hoef je niet te zien. Daarom zullen wij ook altijd een eerlijk advies geven over kleur en vorm. Iedereen heeft een uniek gezicht met een eigen bouw, dus neem ik alle tijd om samen met u te bepalen waarvan u gaat stralen. Aandacht, beleving en optimaal resultaat maar vooral U staat centraal.

Huid en Gezondheidskliniek Woerden - Logo GGD regio Utrecht

Vergunning voor gebruik pigmentatiemateriaal en naaldmodules.