pHformula huidbehandelings programma

Voor direct zichtbaar effect & gegarandeerde huidverbetering

Gegarandeerde huidverbetering

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn, die het resultaat is van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica. Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van celstimulerende actieve werkstoffen, verwerkt in het concept van gecontroleerde skin resurfacing. pHformula is de meest ontwikkelde productlijn als het gaat om het verwerken van verschillende zuren en actieve werkstoffen in één formule. pHformula werkt niet met klassieke chemische peelings, maar met gecontroleerde skin resurfacing. Klassieke chemische peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid. Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier celaanmaak, waarbij vervelling en irritatie wordt beperkt. Minimale downtime!

pHformula is dermatologisch ontwikkeld en behandelt gegarandeerd op een succesvolle manier diverse huidproblemen: huidveroudering, hyperpigmentatie, acne en chronische roodheid.

Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier de celaanmaak tot in de diep gelegen huidlagen van de epidermis. Dit wordt bereikt door de werking van het unieke PH-DVC delivery complex. Het PH-DVC delivery complex garandeert een maximale gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen en minimale negatieve bijverschijnselen, zoals extreme vervelling en irritatie, die kan optreden bij klassieke chemische peelings. pHformula heeft het gecontroleerde skin resurfacing concept ontwikkeld voor vier verschillende huidproblemen. Daarnaast heeft pHformula per huidprobleem verschillende behandelingen ontwikkeld, zodat er van zeer oppervlakkig tot diep in de huid behandeld kan worden. De verschillende concentraties werkstoffen (solutions) zorgen voor een gerichte opname in specifieke delen van de huid. Het effect van de gecontroleerde skin resurfacing is niet enkel afhankelijk van de keuze, oorsprong of concentratie van de actieve werkstoffen. Ook de toevoer van de werkstoffen en het beperken van huidirritatie is van groot belang voor een optimaal resultaat.

 • De eerste pharma-cosmeceutische productlijn
 • Uniek PH-DVC delivery complex
 • Gecontroleerde skin resurfacing
 • Formules van maximale sterkte zonder medische voorschriften
 • Uitgebreide trainingen en educatiemateriaal
 • Dermatologisch getest skin resurfacing systeem
 • Unieke dubbelzijdige combinaties van skin resurfacing behandelingen
 • Optimale huidverbetering
 • Actieve farmaceutische werkstoffen
 • Dierproefvrij
 • Geen kleurstoffen
 • Geen lanoline of minerale oliën
 • Non-comedogeen
 • Parabeenvrij conserveringssysteem

Na een uitgebreid gesprek met de huidspecialiste start de behandeling met een reiniging, gevolgd door ontvetten en voorbereiden op de solutions, en dan worden verschillende lagen van de solutions aangebracht. De huidspecialist houdt de huid nauwkeurig in de gaten en vraagt de klant naar beleving. Teamwork is hierbij heel belangrijk. Na inwerken van het gespecialiseerde masker en aanvullende massage wordt de behandeling afgesloten met de juiste skincare en nazorg informatie.

De behandelingen van pHformula worden opgebouwd in verschillende lagen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Een aantal van de gecontroleerde skin resurfacings neutraliseren zichzelf op het moment, dat ze in aanraking komen met celvocht. Dezesolutions hoeven daarom niet verwijderd of geneutraliseerd te worden.

Pre en post producten voor maximaal resultaat: De pre en post resurfacing producten van pHformula zijn allemaal gebaseerd op het unieke PH-DVC delivery complex. Door dit unieke systeem komen ook de thuisproducten in de diepere lagen van de epidermis. Om een optimaal resultaat te behalen is het dan ook van groot belang om naast de professionele behandeling ook de thuisproducten van pHformula te gebruiken.

Bij de behandelingen van pHformula adviseren wij voor thuisgebruik de kit met vier producten op de werking en resultaat te perfectioneren. Voor elk huidprobleem een eigen kit! (set bestaat uit 4 producten, cleanse, dagserum, nachtserum en verzorging).

Na het gebruik van de kit kan worden overgestapt op de andere pHformula skincare.

Huid en Gezondheidskliniek Woerden - huidverbetering - pHformula
Huid en Gezondheidskliniek Woerden - Huidverbetering - pHformula E.X.F.O. CLEANSE