• RF FRACTION NEEDLING
    AHMET TURKKANI

Huidengezondheidskliniekwoerden - RF Needling
Grondig Gezond - RF Fractional Needling - voor en na behandeling

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van RF Fractional Needling? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken, bel 0348 – 748160.

RF FRACTIONAL NEEDLING

RF Fractional Needling – Wat is het?

Gegarandeerd huidverjonging en een gladdere huid, wie wil dat nou niet? Ruim 20 jaar ervaring, inzicht in esthetiek, huidverbetering en anti ageing zijn samengebracht in één innovatieve behandeltechniek: RF Fractional Needling! Gebaseerd op de techniek: Radio-frequency skin tightening

Deze supermoderne behandeling behandeld huidproblemen zoals grove poriën, littekens en andere structuurproblemen zoals rimpels terwijl tegelijkertijd in de diepere huidlagen collageen en elastine wordt aangemaakt voor een jeugdige, stevige en jonge huid.

Voordelen van RF Fractional Needling zijn:

  • Kleinere en fijne poriën en versneld genezen van acné
  • Gelijkmatige huidskleur, minder pigmentvlekken zoals chloasma en melasma
  • Minder couperose en roodheid
  • Verfijnen van mimische rimpels zoals kraaienpootjes en rimpels rond de mond (rokerslijntjes)
  • Verstrakken van boven- en onderoogleden en hals met verbeterde gelaatscontouren
  • Verminderen van glycation (verharding van collageen, het zogenaamde ‘bloemkoolhuid’.
  • Milde tot ernstige littekens verminderen zoals bijvoorbeeld acné littekens of operatieve littekens
  • Striae verminderen

Het grote voordeel van RF Fractional Needling is dat er nagenoeg geen complicaties optreden na de behandeling en dat men geen downtime zal ondervinden. Vervelende bijwerkingen zoals pijn, vervelling en infectiegevaar zijn uitgesloten. Een opmerkelijke roodheid is normaal en zal dezelfde dag volledig verdwijnen. De behandeling is geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

Nadat er een intakegesprek plaatsvindt en een formulier wordt ondertekent wordt de huid gereinigd met een mild reinigingsproduct. Vervolgens wordt de huid mild gepeeld met een peeling op basis van fruitzuren. Welk soort peeling wordt toegepast is volledig afhankelijk van het gewenste resultaat. Deze peeling is zeer mild en zal geen irritatie of vervelling geven.

Na de peeling wordt de huid opnieuw gereinigd en ontsmet. Het RF Fractional Needling apparaat wordt ingesteld op basis van de huid en te behalen resultaat en zal de behandeling met radiofrequentie starten. Tijdens de behandelingen wordt in de huid duizenden microkanaaltjes gemaakt met een steriel en speciaal naaldje. Tijdens dit proces wordt er gelijktijdig retinol (hét verjongingselixer) of hyaluronzuur (the ‘king’ of moisturisers) afgegeven aan de huid. Tijdens het behandelen wordt, éénmaal in de huid, radiofrequentie afgegeven in de diepere huidlagen waardoor er een magisch collageen productieproces op gang wordt gebracht. De behandeling is niet gevoelloos, maar van pijn is nagenoeg geen sprake waardoor verdoving niet nodig is.

Het effect van één behandeling werkt drie maanden door. Het is dus volledig gegrond het resultaat van de behandeling na drie maanden te beoordelen. Na een aantal weken is duidelijk resultaat opmerkelijk, echter laat het juiste resultaat een aantal maanden op zich wachten.

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat een mooie en jonge huid de haalbaar is in drie behandelingen waarbij er tussen iedere behandeling 3 weken tot 3 maanden tussenpauze wordt gehanteerd. Collageen is een eiwit met een lui karakter en heeft tijd nodig om aangemaakt te worden. Voor een enkele uitzondering zijn 5 behandelingen nodig, maar dit zijn ze medische behandelingen zoals lelijke littekenaanmaak, striae of ander ernstige littekenafwijkingen. Hier geef ik je graag advies over tijdens een persoonlijke en vrijblijvende intakegesprek.

Een losse behandeling wordt geadviseerd als een opmerkelijk duidelijke ‘beautyboost’ behandeling, of als onderhoud van eerder behaald resultaat. Een RF Fractional Needling behandeling gaat altijd samen met een huidverzorgingsadvies en geeft de allerbeste resultaten met ondersteuning van buitenaf met retinol en van binnenuit met suppletie. Uiteraard voorzie ik je hierin van advies.
Om je te kunnen voorzien van alle informatie wordt hier met liefde tijd voor vrij gemaakt. Hierdoor duurt de eerste behandeling 1 uur. De vervolgbehandelingen zullen 45 minuten duren.

De huid bestaat uit 80% genetisch aanleg welke de huid meer dan wat dan ook beïnvloedt. Dit betekent dat geen enkele behandeling eeuwig resultaat biedt. De huid zal altijd geprikkeld moeten worden met professionele behandelingen en doelgerichte werkstoffen. Ik geef u hierin alle hulp en advies. De RF Fractional Needling behandeling is inmiddels zodanig wetenschappelijk onderbouwd en bewezen dat de behaalde resultaten 2-2,5 jaar stabiel kunnen blijven, mits de huid thuis de nodige verzorging krijgt en regelmatig professioneel toezicht wordt gehouden op de huid. Ook hierbij kunnen diverse factoren zoals medicatie, ziekte, blootstelling aan zonlicht of stress het resultaat beïnvloeden. Daarnaast zijn er andere factoren die het resultaat in positieve zin beïnvloeden zoals gebruik van retinol (vitamine A) en uiteraard een goed zonbeschermingsproduct.

NB: Uit professioneel oogpunt wordt de RF Fractional Needling behandeling niet uitgevoerd als men niet bereid is Retinol (vitamine A) en een zonbeschermingsproduct te gebruiken.