Cosmetisch arts Robert Schoemacher

Dinsdag 19 oktober 2021 is Dr. Robert Schoemacher aanwezig in onze kliniek. U kunt een afspraak inplannen.

Botox en Fillers in onze kliniek door dokter Robert Schoemacher.

Een jonge frisse uitstraling behouden? Wie wil dat nou niet!

Met injectables kunnen we uw uitstraling verbeteren. Botox en fillers kunnen hiervoor een goede oplossing zijn. Met injectables kunnen we uw uitstraling verbeteren en met een mooiere versie van uzelf kunt u verder genieten. Persoonlijke aandacht is voor ons daarom erg belangrijk. Niet alleen om u comfortabel te laten voelen, maar ook om goed te inventariseren in wat uw uitgangspunt en gewenste resultaat is. De behandeling kan dan bestaan uit botox, fillers of een combinatie daarvan.

Ook om medische redenen kan er een behandeling van botox of fillers gewenst zijn. Denk aan injectables voor het behandelen van migraine of overtollige transpiratie. Tijdens een adviesgesprek kunt u dit in alle rust met Dr. Schoemacher bespreken en met wederzijds goed vinden ook meteen laten behandelen.

Dr. Robert Schoemacher heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daar studeerde hij in 1987 af. Met ruim dertig jaar ervaring is Dr. Robert Schoemacher de arts waarvan u eerlijk advies krijgt, die veilig te werk gaat en zeer deskundig is. Dé specialist op het gebied van injectables in Woerden.

Voor zowel de cosmetische als de medische behandelingen is de prijs alleen afhankelijk van het aantal ml fillers of Botox. We hebben geen vanaf prijs wel een vaste prijs vanaf 1 ml voor alle injectables. Voor het gebruik van Botox kunt u een gewenste zone aangeven. Is er voor een mooi resultaat 0,5 ml nodig dan zal de prijs zeker aangepast worden. Voor Botox gebruiken we Dysport en voor Fillers Stylage. De absolute topkwaliteit!

Tarieven 2020

Botuline Toxine

Rimpelbehandeling 1 zone     €175,00

Rimpelbehandeling 2 zones   €325,00

Rimpelbehandeling 3 zones   €450,00

Behandeling bij migraine       €175,00

Spanningshoofdpijn                €175,00

Een aantal voorbeelden van behandelingen op een rij:
→ Lippen vergroten
→ Mondrimpels verwijderen
→ Wallen/donkere kringen minder zichtbaar maken
→ Kraaienpoten verzachten/verwijderen
→ Neusplooien verzachten
→ Fronsrimpels verwijderen

Dr. Robert Schoemacher is met regelmaat aanwezig in onze kliniek. Op onze website en socials informeren wij u over de datums wanneer hij aanwezig  is.

De Beautyspecialist - ons team - Margriet de Vos en Robert Schoemacher