Informatie over onze producten

De oosterse wijsheid combineren met westerse kennis. Huidverbetering & Wellness in perfecte harmonie. Elke vrouw kan mooi ouder worden met de behandelingen van de hoogwaardige merken Sothys, Thera Naka en ScKin. Door dieptekennis en wetenschap werken wij resultaatgericht. De behandelfilosofie is sterk gericht op actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming. 100% plantaardig met fruit en plantenextracten voor een krachtig resultaat. Mooi van binnen en van buiten is de perfecte balans om uw huid en lichaam in topconditie te houden.

Sothys

Een oplossing voor ieder huidprobleem

Last van een gevoelige droge huid? Wilt u een beautybehandeling voor een direct zichtbaar jongere uitstraling? Geef uw huid een intensieve boost voor een stralende mooie huid met de hoogwaardige producten van Sothys exclusief professional in Woerden en regio. Wat uw wensen ook zijn Sothys heeft voor elk huidtype en huidprobleem een instituutbehandeling.

De balans tussen lichaam en geest

Sothys is een totaalconcept waarbij huidverbetering van het gezicht en lichaam in harmonie is met rust en ontspanning. Een perfecte balans van de instituut behandeling & wellness. Om het effect van de behandeling te vergroten heeft Sothys een methode ontwikkeld die gebaseerd is op acupressuur, modellering en drainage. De sleutel tot welzijn van lichaam en geest. U wordt ondergedompeld in een toestand van diepe ontspanning en uw lichaam wordt gerevitaliseerd om de circulatie van energieën en de opname van actieve ingrediënten te verbeteren. Sothys bezit haar eigen botanische tuin onder de naam “Le Jardin” wat het merk exclusief maakt en is hierdoor 100 % bio- actief.

100% Massage op maat

Een Massage bij De beautyspecialist van Sothys is maximaal genieten. Verfijnde, ontspannende en verfrissende aroma’s naar keuze zorgen ervoor dat u heerlijk kunt relaxen, terwijl uw huid een doeltreffende, wellness massage ondergaat. Verwennerij voor uw huid én zintuigen!

Thuisproducten

Tijdens een beautybehandeling van Sothys werken wij met werkstoffen die vele malen sterker zijn dan de verzorgende beauty producten uit de winkel of drogist. Wilt u het resultaat van uw behandeling verlengen? De Sothys serums en verzorgingsproducten voor thuisgebruik zijn uiteraard verkrijgbaar. Van kalmerende body elixers tot hydraterende serums en stimulerende anti-aging dagcrèmes. U kunt de producten vinden in onze online huidkliniek.

Ecolabel & duurzaam

Alle producten van Sothys zijn op basis van natuurlijke (plantaardige) ingrediënten, hypoallergeen én dierproefvrij. De producten voldoen aan de hoogste farmaceutische normen en zijn voorzien van een milieuvriendelijke verpakking. Met een goed gevoel genieten dus!

De beautyspecialist - voedingssupplementen - ScKin

ScKin Nutrition

ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

Een mooie huid van binnenuit!

Met ScKin Nutrition werkt u met één product aan meerdere oplossingen tegelijk.
De Super Greens is compleet Vegan! En daarom geschikt voor vegetariërs. Binnen ScKIN Nutrition nemen we u graag mee in de wereld van gezonde voeding voor uw huid. Krijg uw beste huid ooit met ScKin Nutrition.

De voedingssupplementen zijn ook verkrijgbaar in onze online huidkliniek.

De beautyspecialist - thera naka - body producten

Thera Naka

Van hemelse aroma’s tot kruidenzuiverheid, deze unieke lichaamswerkstoffen zijn betoverend en een zintuiglijke safari, pure geuren met de kostbare grondstoffen van Afrika.

Pure ingrediënten met o.a. olie van de Marula-vrucht, die helende en hydraterende eigenschappen biedt; Mongongo notenolie, biedt bescherming; genezing van Shea butter; olie van de Baobab-boom, die hydraterende en anti-verouderende eigenschappen biedt; natuurlijke ontstekingsremmende en antibacteriële genezende zalf van de Afrikaanse worstboom; de immuunversterkende Redbush (Rooibos) met ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen; de bloem van regeneratie, de Cape Aloe (Aloe Ferox); de re-hydraterende Kalahari meloen; en de voedende, herstructurerende, verzachtende en natuurlijke ontstekingsremmende Mafura-boter.

TheraNaka ™ begrijpt onze wederzijdse afhankelijkheid van de aarde en is ontwikkeld met alleen de beste natuurlijke ingrediënten die beschikbaar zijn uit de natuur, met respect voor het ecosysteem. Onze geloofwaardige leveranciers, gespecialiseerde Zuid-Afrikaanse plantenextractfabrikanten, bieden ons de beste selectie en kwaliteit van Afrikaanse plantenextracten. Hun diensten ondersteunen biologische certificering, duurzaamheid en Fair Trade.

We zorgen ervoor dat onze producten geen schadelijke alcoholen, kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, schadelijke petrochemicaliën of minerale oliën bevatten en dat ze niet op dieren zijn getest.

TheraNaka ™ is ontwikkeld om je mee te nemen op een reis die je ogen opent voor de schoonheid en je afvraagt ​​of dat Afrika is, en zal je ook laten zien dat je dit moeder-continent moet behouden en verzorgen.

De Thera Naka producten zijn niet via de webshop te bestellen maar uitsluitend per e-mail via order@debeautyspecialist.com