Professionele make-up

De Beautyspecialist is huidspecialist en professioneel visagist, voor natuurlijke maar ook zakelijke of show make-up, en heeft ervaring in shows, modellen castings en Miss Nederland. Hierdoor is De Beautyspecialist in Woerden een professional in het geven van tips en advies op maat om uw schoonheid nog krachtiger te maken en de oneffenheden te verdoezelen, dat is de kracht van schoonheid! De professionele Make-up van Sothys is chique en elegant en is 100% biologisch! met Ecocert label. De ingrediënten komen uit eigen botanische tuin. De perfecte combinatie van professionele knowhow met een natuurlijke imago.

De natural make-up look

De trend is “no make-up look” bij De Beautyspecialist. Er wordt een egale, gave teint gecreëerd met lichte make-up producten. Waardoor het lijkt dat u geen make-up draagt. Zo behoudt u een natuurlijke uitstraling, maar ziet u er wel verzorgd uit.

Bij De Beautyspecialist bent u van harte welkom voor alles wat u maar wilt weten, vragen en wilt experimenteren op het gebied van:
  • Natural look. Ogen, wenkbrauwen en huid met oneffenheden perfectioneren.
  • Zakelijk, bijvoorbeeld een presentatie.
  • Bruids Make-UP.
Tarieven make-up:

→ Een persoonlijke workshop make-up van 60 minuten is €69.95.
→ Professionele make-up producten van Sothys verkopen wij vanaf €12,95.

* De producten van Sothys worden niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. Sothys is goedgekeurd door de Stichting Proefkonijnen. 100 % Biologisch Ecocert label.