Sportmassage

Een sportmassage is een speciale massage gericht op herstel van spieren bij spierklachten. De behandeling draagt bij om spieren sneller te herstellen. De prestatie wordt hiermee positief beïnvloed.

Bij klachten altijd vergoeding door alle zorgverzekeraars
Niet medisch? U bent ook van harte welkom, er gelden dan andere tarieven. Bekijk de tarieven hier.
Fysiotherapie ook verkrijgbaar als een cadeaubon

Met diverse technieken worden de spieren gemasseerd waardoor het herstel wordt versneld. Een sportmassage is een therapeutische massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren en de afvalstoffen in de spieren sneller wordt afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van de spieren en lichaam.

Als je spieren intensief gebruikt, heb je ook meer ‘onderhoud’ nodig. Sportmassage wordt preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Bij blessures zorgt sportmassage voor sneller herstel. Bij flinke inspanningen geeft massage sneller herstel. Sportmassage is zeer geschikt bij vermoeide en stijve spieren. Voor, tijdens en na inspanning. De Beautyspecialist is een erkende NGS sportmasseur. Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Omdat de Beautyspecialist BIG geregistreerd is wordt massage gezien als een onderdeel fysiotherapie en kan de behandeling (deels) worden vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent.

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gemasseerd Er wordt vooraf altijd besproken waar u behoeft aan heeft en wat uw hulpvraag is.