De Beautyspecialist Woerden

Nieuw! Gezond Afvallen

Afvallen op een gezonde manier ?! Zo doe je dat.

Echt van alles geprobeerd zonder blijvend effect? Ben je op zoek naar een voedingscoach die je effectief begeleidt om af te vallen van 10 , 20 en zelfs 40 kilo. Ben je gemotiveerd en ben je bereid je 100 % in te zetten? Mijn geheim is weten en meten tussen eten en bewegen. Ik ben er graag voor je om je gegarandeerd te naar je streef doel te krijgen en te blijven met long lasting effect. Binnen 3 maanden gegarandeerd effect!.Het enige wat je nodig hebt is motivatie en doorzettingsvermogen. Mijn afvalmethode is uitvoerig in de praktijk getest en is  succesvol.

Hoe werkt het?

Afvallen start door te weten door wat je wilt en wat je doelen zijn. Door middel van een uitgebreide intake wil ik zoveel mogelijk informatie over wie je bent, wat je dagelijks eet en drinkt en wat je doet in het dagelijks leven aan beweging..Vervolgens ga je eet dagboek invullen gedurende een traject van een week zodat ik een patroon hieruit kan halen en deze weet te doorbreken. Hierdoor wordt je leven veel bewuster, leuker, gezelliger, energieker en gelukkiger.

De begeleiding is 1 x per week gedurende 60 minuten. Na 6 weken blijft de begeleiding en wordt deze uitgebreid met een personal fit training plan voor een dagelijkse workout die je thuis dagelijks in 10 tot 30 minuten kan uitvoeren.

Afhankelijk wat je doelen zijn van 1 maand tot 3 maanden intensief begeleiding wekelijks voor slechts €89,50 per week.

Wil je ook slank zijn en gezond en fit ouder worden?