Nieuwsbrief januari 2019

A Healthy , Happy & Beauty 2019!


Namens team De beautyspecialist wensen we je een Mooi en Stralend 2019 toe. We staan graag weer voor je klaar om het allerbeste uit je te halen, inside en outside Beauty & Wellness.


Tyro Winter Breeze

De huid heeft behoorlijk te lijden onder de wisselingen van enerzijds de warmte in huis en anderzijds de frisse winterse buitenlucht. Daarbij kunnen lichaam en huid na de wijn en oliebollen best een energieboost krijgen.

Om weerstand op te bouwen tijdens de wintermaanden vertellen we je graag alles over de kracht van het TYRO ORAC SUPERFOOD 10.000 neutraceuticals


Onze VIP dag van 17 november in Hotel Montfoort was een zeer geslaagde dag. Hier nog een aantal foto’s om je een indruk te geven van deze dag.


Profiteer van de ” Happy New Year” aanbiedingen

Ontvang 20 % korting op de ORAC 10.000 superfood.

Ontvang 20 % korting op de set Violet Lotion en TOP Cleansing Gel ( samen nu €39,50 i.p.v. €49,40)

Ontvang 25 % korting op  gezichtsbehandelingen ( 90 min slechts 56,25 )bij aankoop van de Truffle Night Cream ( ingredients : Hyaluronzuur) t.w.v. 47,-

Bij aankoop van de Superior Anti-Age  Nek en Decolleté CREAM ( ingredients Peptiden | Vitamine C | Hyaluronzuur | Granaatappel ) 79,- krijg je er naast de 25 % korting op de behandeling ( 60 min slechts 48,75 ) er een Nek & Decolleté pakking bij!

Bij aankoop van 75,- aan TYRO producten naar keuze of de NCPI lijn een gratis bindweefselmassage gezicht cadeau t.w.v. 47,50. Tips voor een mooie stralende huid de microneedling thuis roller  |Extra Protection Cream 


Actie 20 % korting op Cleansing Gel 200 ml €25,90 + Violet Lotion 200 ml €23,50 nu set slechts €39,50 


Hoe houdt ik mijn huid en lichaam gezond tijdens de wintermaanden?

Volle dag- en nachtcrème Extra Protecting Cream “ op basis van zuivere Tarwekiemolie. Ideaal als extra bescherming bij extreme weersomstandigheden .”  NU 32,90  

Terwijl je slaapt bevordert de optimale hydratatie en regeneratie van de huid. Rijk aan antioxidanten. Helpt de natuurlijke vochtbarrière van de huid te herstellen. Bij aankoop van de Truffle Night Cream cremé  47,- een huidbehandeling met 25% korting! De 60 minuten beauty All In van 65,00 is slechts 48,75. 90 minuten van 75,00 slechts 56,25!

https://debeautyspecialist.com/beauty-behandelingen/bindweefselmassage-gezicht/

Een bindweefselmassage voor het gezicht is een massage gericht op de bindweefsellagen en stimuleert de doorbloeding, werkt op huidverjonging van de huidstructuur en het verstevigen van de huid. Hiermee is de bindweefselmassage een enorme anti-aging behandeling. Bij aankoop van 75,00 aan de Beauty TYRO lijn / of NCPI producten naar keuze een bindweefselmassage cadeau t.w.v. 47.50.!

Reserveer weer een fysio behandeling naar keuze en door onze Wellness wijze in onze behandeltherapie zullen je sneller herstellen. Omzetten van je aanvullende verzekering kan t/m januari 2019!

Het Micro Needling Therapy System voor thuisgebruik (MTS) is een medisch en gecertificeerd en geregistreerd concept, afkomstig. Dit concept maakt gebruik van een handroller (mts roller) met zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit, waarmee diverse huidproblemen succesvol kunnen worden behandeld. Titanium naaldjes zijn van betere kwaliteit, sterker en blijven langer scherp. De MTS Derma Micro Roller geeft een snelle en duidelijke verbetering bij: Acné littekens, Anti-aging (huidverjonging), Verouderde en zonbeschadigde huid, Aangezichts- en décolleté-rimpels  Nu 99,00.

TYRO ORAC SUPERFOOD

Superfood, ultra concentrate |slechts 1 capsule per dag

Dagelijks staan we bloot aan vele schadelijke externe factoren, zoals virussen, bacteriën en onbewust ingeademde uitlaatgassen en sigarettenrook. De schadelijke effecten ervan zijn meestal niet direct merkbaar, maar op langere termijn kunnen deze tot uiting komen. Antioxidanten helpen het lichaam en de huid te beschermen tegen deze externe factoren. Ze bestrijden de schadelijke vrije radicalen, bevorderen het afweermechanisme en beschermen daardoor het lichaam en de huid tegen tal van schadelijke invloeden. Superfoods zijn een goede aanvulling om het lichaam en de huid van meer antioxidanten te voorzien. Superfoods zijn natuurlijke voedingsmiddelen, die hoge concentraties vitamines, mineralen en sporenelementen bevatten. Ze bevatten daarnaast een grote hoeveelheid antioxidanten, die helpen het lichaam en de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Door ons drukke bestaan komen we er echter niet altijd aan toe om ingewikkelde, superfood bevattende recepten te bereiden en de daarvoor benodigde ingrediënten in huis te hebben. Ontdek TYRO ORAC 10.000 Superfood! Dit Superfood ultra concentrate bevat maar liefst 10.000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity.

De aanbiedingen zijn uitsluitend geldig in januari 2019 je kunt uiteraard wel de reservering maken t/m februari.

https://debeautyspecialist.com/afspraak-maken/

Een warme groet,

Margriet de Vos