Nieuwsbrief september

Klaar voor het najaar met De beautyspecialist

De zon heeft grote zichtbare invloed op onze huid.
Tijd om de schade te herstellen en de droge vochtarme huid een goede oppepper te geven!
NIEUW “Prepare for Winter Treatment90 minuten voor slechts €75,00
Een herstellende herfstbehandeling voor het gelaat gericht op herstellen en voeden met voedingsstoffen met direct zichtbaar resultaat + bindweefselmassage.


De beautyspecialist heeft flink uitgepakt in huidverbetering met de NCPI lijn van Tyro
Waarom? De beautyspecialist houdt zich bezig met wetenschappelijk bewezen effect van werkstoffen maar ook welke juist irriterend op de huid kunnen werken. De afgelopen 9 maanden zijn we aanwezig geweest op huidcongressen , met dermatologen gepraat en bewegingswetenschappers en productafhankelijk. Welke komt als beste uit de test…NCPI van TYRO!! :)

Werkstoffen van Tyro bestaan uit planten, vruchten en fruitextracten. De NCPI lijn is nog hoger geconcentreerd in werkstoffen en gaat naar de diepere huidlagen omdat ze laag moleculair is. ” Een innovatief phyto stamcel extract ondersteund de collageen productie en verbeterd de hydratatie, elasticiteit en textuur van de huid”

Op de NCPI cursus

Een van de NPCI “werkstoffen bommetjes “

 

 

Luxe geurkaars “Lilly of the Valley” 80 branduren €17,49

 

De beautyspecialist is door enorm succes van de kaarsen de luxe huiskaarsen gestart.
Leuk voor een verjaardag of cadeaubon of jezelf natuurlijk om heerlijk in huis te ontspannen met deze heerlijke vrolijke geur. De “Lilly of the Valley” is een heerlijke bloemengeur die ruikt naar Lelietjes van Dalen. Daarnaast ondersteund Brigdewater goede doelen voor kinderen in Afrika en Zuid- Amerika. In 2010 is een samenwerking ontstaan met Rise Bowl Organisation. Inmiddels is er al 6 miljoen maaltijden gedoneerd aan weeskinderen.

|Hoge kwaliteit |80 branduren | 225 gram voor €17,49 |lengte 14 cm |Materiaal : Wax |

Per september krijgt De beautyspecialist uitbreiding. Met trots stellen wij aan u voor:

Dhr. Ahmet Turkkani, Permanent Specialist en huidexpert

Permanente Make-Up is een specialisatie waarbij de natuurlijke vorm van wenkbrauwen, ogen of lippen wordt geaccentueerd. Ahmet is op 14 september aanwezig op afspraak.

Lees meer op www.pmuspecialistahmet.nl

Als laatste…denken jullie aan jezelf dames met je aanvullende verzekering? Als je nog behandelingen voor fysiotherapie hebt en je hebt klachten aan je rug nek of schouders dan kun je een Fysiomassage naar keuze boeken. De massage is inclusief een etherische olie naar keuze zoals lavendel voor ontspanning, Manderijn voor energie, of Rozemarijn voor verkwikking.

Wees lief voor jezelf…..
Veel Liefs

Margriet & Team De beautyspecialist