de Beautyspecialist - ons team - Margriet de Vos en Jessica Kraan

Ons team

de Beautyspecialist - huid en gezondheidskliniek - Margriet de Vos

Margriet de Vos heeft meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van wetenschap, de nieuwste ontwikkelingen rondom gezondheid, herstel, huidverbetering en lifestyle.
Haar passies liggen op het gebied van huid, gezondheid en fysiotherapie. Alle behandelingen in onze kliniek worden door Margriet verzorgd.

‘Voor mij is huid- en lichaamsverzorging iets dat bij je dagelijkse lifestyle hoort. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk. Zorgen dat je gezond eet en je huid goed verzorgd, is dé balans voor een zichtbaar jongere huid.’

Voor vragen over huid, gezondheid, fysiotherapie en onze producten kunt u altijd bij Margriet terecht!

Mooi van binnen én buiten.

De beautyspecialist - Ons team - Jessica Kraan

Jessica Kraan houdt zich vooral bezig met werkzaamheden achter de schermen bij Huid en Gezondheidskliniek De Beautyspecialist.

Zij is verantwoordelijk voor alle website werkzaamheden en regelt alle bestellingen en verzendingen vanuit de webshop. Daarnaast houd zij zich bezig met administratieve werkzaamheden en beheert zij samen met Margriet de social media pagina’s. Voor vragen over producten, cadeaubonnen of facturen kunt u altijd bij Jessica terecht!

De beautyspecialist - ons team - Ahmet Turkkani
De Beautyspecialist - ons team - Margriet de Vos en Ahmet Turkkani

Dhr. Ahmet Turkkani → Permanent Make-up specialist

PERMANENT MAKE UP | MICRO PIGMENTATIE | PMU

Permanente Make-up verjongt!

Het ouder worden gaat gepaard met huidveroudering. Rimpels, verslapping en pigmentvlekken zijn hier symptomen van. Uiteraard kan dit behandelt worden met huidverbetering behandelingen. Permanente Make up draagt bij aan een jonger uiterlijk. Permanent Make-up is een uitkomst voor iedere vrouw.

Wenkbrauwen

Door bijvoorbeeld de wenkbrauwen aan te passen met permanente make up kun je de vorm aanpassen. Hierdoor kun je als het ware een wenkbrauwlift geven waardoor frons en voorhoofdsrimpels direct minder opvallen. En zijn de wenkbrauwen altijd mooi in vorm en blijvend mooi!

Ogen

De ogen kunnen door permanente make up geaccentueerd worden met een natuurlijk lijntje. Hierdoor kan het ooglid iets strakker naar voren komen. Dit heeft een verjongend effect op de huid rondom de ogen. Er zijn diverse technieken. Kiest u voor een super natuurlijk zacht poederachtig lijntje of strakke eyeliner. Laat u adviseren voor het mooiste resultaat.

Lippen

De lippen hebben vaak te lijden door huidveroudering en zal de  lippenrood haar natuurlijke kleur verliezen. De lippen inschaduwen zorgt weer voor een jongere, frissere look en bovendien kan je lipstick niet meer uitlopen.

Wat is permanente make up?

Er wordt gewerkt met zeer geavaceerde apparatuur waarmee micropigmenten ingebracht worden in de lederhuid. De behandelingen worden uitgevoerd met een flinterdun naaldje en een hygiënische naaldmodule volgens GGD Richtlijnen. Alle cosmetische behandelingen zijn altijd inclusief nabehandeling tussen de 4 en 8 weken en zal hierdoor perfect worden uitgevoerd zonder extra kosten. De PMU behandelingen worden uitgevoerd door
Dhr. Ahmet Turkkani. Expert met jarenlang ervaring in binnen en buitenland.

Eerlijk advies

Goede permanente make-up hoef je niet te zien. Daarom zal ik ook altijd eerlijk advies geven over kleur en vorm. Iedereen heeft een uniek gezicht met een eigen bouw, dus neem ik alle tijd om samen met u te bepalen waarvan u gaat stralen. Aandacht, beleving en optimaal resultaat maar vooral U staat centraal.

GGD gekeurd & aangesloten bij NSGP.

Prijzen

Bezoek hier de website van PMU specialist Ahmet voor de actuele prijzen.

Dhr. Ahmet Turkkani is met regelmaat aanwezig in onze kliniek. Op onze website en socials informeren wij u over de datums wanneer hij aanwezig is. 

 
De Beautyspecialist - ons team - Margriet de Vos en Robert Schoemacher

Botox en Fillers in onze kliniek door dokter dr. Robert Schoemacher.

Een jonge frisse uitstraling behouden? Wie wil dat nou niet!

Met injectables kunnen we uw uitstraling verbeteren. Botox en fillers kunnen hiervoor een goede oplossing zijn. Met injectables kunnen we uw uitstraling verbeteren en met een mooiere versie van uzelf kunt u verder genieten. Persoonlijke aandacht is voor ons daarom erg belangrijk. Niet alleen om u comfortabel te laten voelen, maar ook om goed te inventariseren in wat uw uitgangspunt en gewenste resultaat is. De behandeling kan dan bestaan uit botox, fillers of een combinatie daarvan.

Ook om medische redenen kan er een behandeling van botox of fillers gewenst zijn. Denk aan injectables voor het behandelen van migraine of overtollige transpiratie. Tijdens een adviesgesprek kunt u dit in alle rust met Dr. Schoemacher bespreken en met wederzijds goed vinden ook meteen laten behandelen.

Dr. Robert Schoemacher heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daar studeerde hij in 1987 af. Met ruim dertig jaar ervaring is Dr. Robert Schoemacher de arts waarvan u eerlijk advies krijgt, die veilig te werk gaat en zeer deskundig is. Dé specialist op het gebied van injectables in Woerden.

Voor zowel de cosmetische als de medische behandelingen is de prijs alleen afhankelijk van het aantal ml fillers of Botox. We hebben geen vanaf prijs wel een vaste prijs vanaf 1 ml voor alle injectables. Voor het gebruik van Botox kunt u een gewenste zone aangeven. Is er voor een mooi resultaat 0,5 ml nodig dan zal de prijs zeker aangepast worden. Voor Botox gebruiken we Dysport en voor Fillers Stylage. De absolute topkwaliteit!

Tarieven 2020

Botuline Toxine

Rimpelbehandeling 1 zone     €175,00

Rimpelbehandeling 2 zones   €325,00

Rimpelbehandeling 3 zones   €450,00

Behandeling bij migraine       €175,00

Spanningshoofdpijn                €175,00

Een aantal voorbeelden van behandelingen op een rij:
→ Lippen vergroten
→ Mondrimpels verwijderen
→ Wallen/donkere kringen minder zichtbaar maken
→ Kraaienpoten verzachten/verwijderen
→ Neusplooien verzachten
→ Fronsrimpels verwijderen

Dr. Robert Schoemacher is met regelmaat aanwezig in onze kliniek. Op onze website en socials informeren wij u over de datums wanneer hij aanwezig  is.