Over team

Ons team

Margriet de Vos
Eigenaresse en Senior huidspecialiste

“Ruim  jaar geleden behaalde ik mijn STIVAS diploma voor dit prachtige vak. Vervolgens de voortgezette opleiding bij Instituut Berber Hoogkamer met specialisaties gevolgd. Ik heb diverse ervaringen opgedaan bij beautycentra’s. Vervolgens sportmassage bij Thim van der Laan. Daarna HBO Fysiotherapie afgestudeerd, Post HBO Arbeidsfysiotherapie & Lifestylecoaching. Ik wil het totaalconcept weten voor optimale werking van huid en lichaam. Ik blijf opleidingen volgen omdat wetenschap steeds blijft ontwikkelen. Mede hierom weet ik welke werkstoffen werken op huidverbetering met als doel een stralende en gezonde huid met een gezond en fit lichaam voor maximale resultaten!

“In 2004 ben ik mijn eigen salon en praktijk gestart onder de naam Beautystar. In 2015 hebben we de naam gewijzigd omdat we door jarenlange ervaring in fysiotherapie, Yoga, Pilates & Lifestylecoaching de combinatie maken met een totaalconcept op huidverbetering , ook van binnenuit.

Onze specialisaties zijn volledig gediplomeerd en beschikken over specialisaties binnen de fysiotherapie en schoonheidsverzorging. Jaarlijks volgen we opleidingen en specialisatie op het gebied van voeding, fysiotherapie en huidverbetering. Ook zijn we actief met het bijwonen van congressen, hebben we een persoonlijke coach van ons merk TYRO en volgen we de nieuwe ontwikkelingen op social media en vakbladen.