Permanente make up door Ahmet Turkkani

De beautyspecialist - ons team - Ahmet Turkkani

Wat is permanente make up?

Permanente make-up (afgekort PMU) is een specialisatie waarbij de natuurlijke vorm van wenkbrauwen, ogen of lippen wordt geaccentueerd. Ook is het mogelijk om ‘terug te geven’ wat er niet meer is zoals bijvoorbeeld wenkbrauwen die uit zijn gevallen door ziekte. Het is dus meer dan een tekening en vereist de nodige ervaring. Kennis over huid, kleur en vorm is onmisbaar. Alle behandelingen bestaan uit 2 sessies. Door kleur over kleur in de huid te brengen is het mogelijk om de juiste nuance te krijgen voor een meest natuurlijk effect.

Permanente Make-up verjongt!

Het ouder worden gaat gepaard met huidveroudering. Rimpels, verslapping en pigmentvlekken zijn hier symptomen van. Uiteraard kan dit behandelt worden met huidverbetering behandelingen. Permanente make-up draagt bij aan een jonger uiterlijk en is een uitkomst voor iedere vrouw.

Wenkbrauwen

Door bijvoorbeeld de wenkbrauwen aan te passen met permanente make-up kun je de vorm aanpassen. Hierdoor kun je als het ware een wenkbrauwlift geven waardoor frons en voorhoofdsrimpels direct minder opvallen. En zijn de wenkbrauwen altijd mooi in vorm en blijvend mooi!

Ogen

De ogen kunnen door permanente make-up geaccentueerd worden met een natuurlijk lijntje. Hierdoor kan het ooglid iets strakker naar voren komen. Dit heeft een verjongend effect op de huid rondom de ogen. Er zijn diverse technieken. Kiest u voor een super natuurlijk zacht poederachtig lijntje of strakke eyeliner. Laat u adviseren voor het mooiste resultaat.

Lippen

De lippen hebben vaak te lijden door huidveroudering en zal de lippenrood haar natuurlijke kleur verliezen. De lippen inschaduwen zorgt weer voor een jongere, frissere look en bovendien kan je lipstick niet meer uitlopen.

16 november 2021 PMU door Ahmet Turkkani, in onze huidkliniek.