Robert Schoemacher 21 april 2020 aanwezig in Woerden voor jouw beste behandeling!

Dé beste cosmetisch arts van Nederland is Robert Schoemacher. Op dinsdag 21 april kunt u weer een afspraak inplannen bij Robert Schoemacher.

Behandeling tegen migraine / spanningshoofdpijn
Veel mensen hebben last van spanningshoofdpijn of migraine. Hoewel de precieze oorzaken van de meeste hoofdpijnvormen onbekend zijn, zijn er aanwijzingen dat onder andere verhoogde spanningen in bepaalde spieren een rol spelen. Er is aangetoond dat botulinetoxine een effectief middel kan zijn ter behandeling van hoofdpijnvormen veroorzaakt door een verhoogde spierspanning. Het werkingsmechanisme is nog steeds onderwerp van verschillende onderzoeken, maar ervaring leert dat ongeveer 70% van de mensen met migraine- en andere hoofdpijnklachten baat heeft bij het gebruik van botulinetoxine. Bij deze mensen ontstaat er een duidelijke verlichting van de klachten.

Hoe werkt het?
Door middel van een aantal prikjes met botulinetoxine in de spier wordt deze minder sterk gemaakt. Over het algemeen is een behandeling van de fronsspier voldoende om een duidelijke verbetering van de klachten te bewerkstelligen (1 zone). Soms moet het gehele voorhoofd behandeld worden (2 zones). Het effect van de behandeling is altijd tijdelijk (4-6 maanden).

Migraine/Spanningshoofdpijn 1 zone € 175,00

Uiteraard gaat daar eerst een uitgebreide intake aan vooraf. In dat intakegesprek worden alle  wensen en mogelijkheden besproken van de klant. Wij houden van een eerlijk advies en soms betekent dat wel dat we behandelingen afraden. Behandelingen kunnen een cosmetisch en medische reden hebben voordat ze worden uitgevoerd.

Iedereen kent het wel een fronslijntje of de kraaienpootjes. Het is zaak om zo natuurlijk mogelijk te werk te gaan zodat je wel een verbetering ziet en dat de blik er frisser en jeugdiger door oogt zonder overdreven te zijn.

Een medische reden om een botox behandeling te overwegen kan zijn dat er klachten van overmatig transpireren van de oksel, of migraineklachten doordat de spieren teveel aanspannen. Het behoort allemaal bij de mogelijkheden.