Samenwerking met Cosmetisch arts Robert Schoemacher

BOTOX EN FILLERS in Woerden Medisch en Cosmetisch

UITGEVOERD DOOR DR. ROBERT SCHOEMACHER

Een jonge en frisse uitstraling behouden? Wie wil dat nou niet! Botox en fillers kunnen hiervoor een goede oplossing zijn.

Heb je een oudere of sobere uitstraling door gebeurtenissen? Met injectables kunnen we jouw uitstraling verbeteren en met een mooiere versie van jezelf kun je verder genieten. Persoonlijke aandacht is voor ons daarom erg belangrijk. Niet alleen om je comfortabel te laten voelen, maar ook om goed te inventariseren wat je uitgangspunt en gewenste resultaat is. De behandeling kan dan bestaan uit botox, fillers of een combinatie daarvan.

Ook om medische redenen kan er een behandeling van botox of fillers gewenst zijn. Denk aan injectables voor het behandelen van migraine of overtollige transpiratie. Tijdens een adviesgesprek kun je dit in alles rustig met dr.Schoemacher bespreken en met wederzijds goed vinden ook meteen laten behandelen

Dr. Robert Schoemacher heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daar studeerde hij in 1987 af. Met ruim dertig jaar ervaring is dr. Robert Schoemacher de arts dat je eerlijk advies krijgt, veilig te werk gaat en zeer deskundig is. Dé specialist op het gebied van injectables in Woerden.

Voor zowel de cosmetische als de medische behandelingen is de prijs alleen afhankelijk van het aantal ml fillers of Botox. We hebben geen vanaf prijs wel een vaste prijs vanaf 1 ml voor alle injectables. Voor het gebruik van Botox kun je een gewenste zone aangeven. Is er voor een mooi resultaat 0,5 ml nodig dan zal de prijs zeker aangepast worden. Voor Botox gebruiken we Dysport en voor Fillers Stylage. De absolute topkwaliteit!

Tarieven

Botuline Toxine

Rimpelbehandeling  1 zone     €175,00

Rimpelbehandeling 2 zones    €325,00

Rimpelbehandeling 3 zones    €450,00

Behandeling bij migraine/ Spanningshoofdpijn €175,00

Een aantal voorbeelden van  behandelingen op een rij:

Lippen vergroten
Marionetlijn verzachten
Mondrimpels verwijderen
Kaaklijn verbreden
Wallen/donkere kringen minder zichtbaar maken
Kraaienpoten verzachten/verwijderen
Neusplooien verzachten
Fronsrimpels verwijderen

U kunt een afspraak maken voor maandag 14 oktober 2019 | bel 06 24 76 33 26

——————————————————————————————————————-

Wij worden per 1 november 2019 ook een PERFECT AGE BEAUTY CENTER!

Cosmetisch arts Robert Schoemacher introduceert Perfect Age Beauty; hét adres voor huidverbeterende gezichts behandelingen en injectables.

In onze Perfect Age Beauty Center kun je rekenen op de expertise van hoog opgeleide en zeer ervaren schoonheidsspecialistes die de huid analyseren en je adviseren zodat je je huid in een prachtige conditie krijgt. Uiteraard wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten van Perfect Age Cosmeceuticals.

De producten van Perfect Age (Cosmeceuticals en Supplements) zijn vanaf 14 oktober 2019 te verkrijgen en er ook behandeld met deze verzorgingslijn en komt het team van specialisten, aangevoerd door drs. Robert Schoemacher, met regelmaat naar Woerden. Hou de Facebook pagina in de gaten voor actuele data!

Afspraak inplannen of product bestellen? Neem contact op via: 06 24 76 33 26

Bij  De beautyspecialist  helpen wij u graag verder.