NIEUW! Vergoeding Acne Therapie

Acne Therapie wordt bij ons vergoed bij de zorgverzekeraar.

 

 

 

 

 

Acne Therapie

Wij behandelen alle vormen van acne en acne littekens, vaak in samenwerking met een huisarts of medisch specialist. Er bestaat geen standaard behandeling. Flinke ontstekingsverschijnselen vragen om een andere behandeling dan de aanwezig van mee- eters. De behandeling bestaat uit manueel reinigen, het aanbrengen van een glycolzuur peeling en het uitreinigen van mee- eters, ( black heads en white heads).

Acne Littekens

Acnelittekens kunnen worden aangepakt door middel van microneedling. Er worden ook thuis adviezen gegeven waarin voeding en stress ook een grote rol kan spelen.

Verwijzing en vergoeding

 

Voor de behandelingen van acne en littekens heeft u geen verwijzing nodig tenzij de zorgverzekeraar erom vraagt.De hoogte van vergoeding en de eisen die de zorgverzekeraar stelt zijn per zorgpolis verschillend. Acne Therapie valt onder de aanvullende verzekering. In de polisvoorwaarden van u zorgverzekering kunt u lezen of u recht heeft op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling( en). meer informatie over de vergoedingen vind u hieronder.

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acnetherapie